AVR kiest Speeltuinvereniging Kreekhuizen voor Perfect Days goede doel voor de maand april!

AVR kiest Speeltuinvereniging Kreekhuizen voor Perfect Days goede doel voor de maand april!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Perfect Day

Zo’n dag waarop alles loopt. Waarop geen ongelukken of incidenten plaatsvinden. Waarop geen emissies, overschrijdingen voorkomen. Een dag zonder ongeplande stops en ook nog binnen budget. Kortom: een Perfect Day. Natuurlijk, lang niet elke dag loopt zo. Toch zijn er bij AVR genoeg dagen dat het wel zo gaat. En die Perfect Day’s willen we graag in het zonnetje zetten.

“Speeltuinvereniging Kreekhuizen in Rotterdam-IJsselmonde zit in zwaar weer door het verminderen van subsidies bij o.a. de deelgemeente. Dit is o.a. een gevolg van de huidige crisis waar we op dit moment met zijn allen in zitten. Deze speeltuin met een kleine beestenhoek wordt door de kinderen uit de wijk volop bezocht en ook de oudere bewoners komen vaak langs om de beestjes te voeren.

Met een aantal mede buurtbewoners willen wij (het nieuwe bestuur) de speeltuin graag levensvatbaar houden om zo dit unieke stukje historie in de wijk te behouden.

Maar…. er zijn meer helpende handen nodig. Graag zouden wij als Speeltuinvereniging Kreekhuizen in aanmerking willen komen voor een donatie in het kader van jullie komende “Perfect Day”. Deze mogelijke donatie zal worden gebruikt voor het onderhoud van de speeltoestellen en het onderkomen van de beesten.

Met de bijdrage van € 1.000.— zal de speeltuinvereniging dan ook best blij zijn. In overleg met Nico van Mourik zoeken we naar een leuk moment om de cheque uit te reiken.”